5 namjena marama za pse

marame za pse

Ja osobno volim vidjeti marame na psima! Zabavne su, šarene i moderne. Bacite samo pogled na popularne Instagram ili Facebook profile i vrlo brzo ćete naići na cool njuškice s maramama. Marame za pse su svjetski hit a već više od godine dana možete ih naći i na našoj Pettita web stranici https://pettita.com/ kao i na našim Facebook https://www.facebook.com/pettita/  i Instagram https://www.instagram.com/pettitahr/ profilima. Pitate se zašto bi svog krznenog prijatelja ukrasili takvim modnim dodatkom? Možda su marame za pse praktičnije i korisnije nego što mislite.

Pogledajte ovaj popis namjena marama za pse

Sigurnost na prvom mjestu…

Prije nego što započnemo s popisom, trebate razmotriti tri stvari prije nego što pristupite svom ljubimcu. Najvažnije je da vaš pas bude sretan i da ugodno nosi pseću maramu. Većina pasa nosi ih opušteno jer su navikli nositi ogrlicu, ali neki psi mogu postati uznemireni ako im bude neugodno. Ne prisiljavajte svog psa da nosi maramu ako mu se ne sviđa. Pažljivo izmjerite vrat svog psa prije nego što kupite maramu i pripazite da da ne bude prevelika ili premala. Ako pasu vežete maramu oko vrata, trebao bi biti dovoljno labav da ugodno provučete prste između vrata i marame. Pazite da im marama ne ograničava disanje ili kretanje.

5 namjena marama za pse

1 – Drže toplinu

Imamo dva tipa pasa – „LEDENI“ i „VRUĆI“ . Vrući uvijek traži hladne mrlje popločanog poda, dok Ledeni pas drhti kad temperatura padne ispod 18 Celzijevih stupnjeva. Ako vaš pas ili štene osjeća hladnoću, marama je brz i jednostavan način da mu pomognete zadržati malo topline. Neki ljudi ne vole stavljati pse u veste i ogrtače, a ponekad to može biti pretjerano ako se doista ne smrzava. Lijepa i mekana marama za pse može pomoći da vaš dlakavi prijatelj ostane zadovoljan i sretan.

pettita marame za pse

2 – Ne dopuštaju zagrijavanje

Ako imate psa kojem je uvijek vruće (kao npr. moja malenkost s Bernskim planinskim psom) vrlo važno je da ih ohladite. Psi ne mogu regulirati temperaturu na isti način kao što to mogu ljudi. To može biti vrlo opasno ako pas pati od toplotnog udara. Vrlo je važno držati ih u hladu i održavati hidratiziranima. Ne ostavljajte ih u automobilu i ograničavajte duljinu šetnje i držite se ranih jutra ili kasnih večeri. Marame mogu pružiti još jedan inovativan način kako pomoći vašem četveronožnom prijatelju da ostane na pravoj temperaturi. Potopite maramu u hladnu vodu prije nego što je stavite na psa. To će im pomoći da se osjećaju svježe i rashlađeno. Redovito provjeravajte maramu i po potrebi je ponovno namočite.

pettita.com marame

3 – Umiruje

Svijet ponekad može biti zbunjujuće i zastrašujuće mjesto za pse. Vatromet, grmljavina, selidba ili čak dugo putovanje mogu izazvati ogromnu količinu stresa i tjeskobe. Jedan od načina da pomognete svom ljubimcu je da na maramu nakapate nekoliko kapi umirujućih esencija. Psi se razlikuju od ljudi, stoga je neophodno provjeriti da li ono što koristite je sigurno i za pse. U idealnom slučaju, trebali biste koristiti nešto što je posebno izrađeno za pse. Raspitajte se kod svog veterinara o esencijalnim uljima kao i ostalim farmaceutskim i kozmetičkim proizvodima. Takvi proizvodi za pse mješavina su valerijane i drugih esencijalnih ulja i dostupni su u obliku praktičnog spreja s pumpicom. Danas imamo veliku paletu takvih proizvoda i mogu se lagano naći u drogerijama.

pettita marama za psa

4 – Prva pomoć

U idealnom svijetu uvijek biste imali uza se kompletno opremljenu prvu pomoć i bili na samo nekoliko metara od veterinarske ordinacije. Nažalost, to često nije slučaj. Marama se može iskoristiti i kao zavoj u nuždi. Međutim, ovo je korisno samo ako ih znate koristiti. Postoji puno mogućnosti da se educirate o pružanju prve pomoći kućnim ljubimcima. Raspitajte se kod vašeg veterinara o tehnikama i metodama pružanja prve pomoći .

pettita marama za psa

5 – Izgleda dobro

OK, pa ovaj možda nije strogo praktičan, ali ovaj nisam mogao maknuti s popisa! Dostupno je toliko formi i modela marama, tako da možete pronaći gotovo sve što želite. Psi izgledaju izvrsno u maramama. Nose se i na Božić i za kratke ljetne šetnje. Naše Pettita marame osim kvalitetne izrade nude mnoge mogućnosti zabave, moderne su i zanimljive. Personalizirane su do krajnjih detalja, te osim imena psa, na njih štampamo interesantne poruke kao npr. „Ja nisam pas ja sam kralj Cezar“ (ili bilo koje drugo ime po vašoj želji) ili „Ako ja ne smijem doći onda ne dolazi niti moja mama“, „Ja ne hrčem ja samo glasno razmišljam“ i sl. Na marame se mogu staviti i slike psa ili bilo koja druga vaša fotografija. U krajnjem slučaju, ukoliko imate ideju, maramu za pse možemo izraditi po tekstu kojeg vi odredite. Mogućosti su ogromne. Marame za pse izvrstan su način da se psi pridruže zabavi, pogotovo ako ih ne želite odjenuti u kostime.

Pogledajte i ostale naše Cool proizvode na: https://pettita.com/product-category/cool-stvari/

pettita marame za pse

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Shopping Cart (0)

Košarica