FAQs

Često postavljana pitanja

Dostavljate li i van RH?

Narudžbe dostavljamo unutar RH po navedenoj cijeni od 30,00 Kn, dostavnim službama HP Express,  GLS ili Hrvatskom poštom.

Za ostatak EU je također dostava GLS dostavnom službom, međutim cijena dostave varira o zemlji u koju se isporuka vrši – pa to svakako provjerite sa našim operaterima prije ili tokom narudžbe.

Za susjedne zemlje koje nisu u sklopu EU dostava se vrši pute Hrvatske pošte i pritom cijena ovisi o njihovom cjeniku.

Imate li još nešto u ponudi osim artikala na web shopu?

Pošto se bavimo izradom personalizirane opreme za kućne ljubimce – neminovno je da imamo mnogo varijacija istog ili sličnog artikla, pa ukoliko ništa od ovdje ponuđenog ne odgovara vašoj zamisli – slobodno nas kontaktirajte kako bismo razradili detalje u dogovoru sa vama.

Koliko vremena prođe od narudžbe do isporuke?

U prosjeku je isporuka unutar 10 dana, s napomenom da može varirati za koji dan ukoliko je mjesto dostave na otoku na koji ne vozi GLS dostavna služba ili u inozemstvu.

Ukoliko imate potrebu za žurnom dostavom – pružamo i tu uslugu, međutim prvo se raspitajte kod naših operatera da li je ista moguća za vaše mjesto stanovanja.

Kako izvršiti narudžbu?

Sučelje web shopa će vas voditi korak po korak – od odabira prigodnog poklona, do unosa teksta i slike koju želite na artiklu. Ukoliko niste sigurni u postupak, slobodno se obratite na našu e-mail adresu info@pettita.com ili na broj : +385 (0)99 7 811 811

Koji su načini plaćanja?

Plaćanje možete izvršiti odmah po narudžbi, jednom od navedenih kreditnih kartica, ili virmanski – putem uplatnice ili net bankinga na broj računa koji će vam biti prikazan nakon izvršene narudžbe.
Ostali načini plaćanja su pouzećem (gotovinsko prilikom preuzimanja narudžbe), Pay Pal ili Western Union, a ukoliko uplatu vršite iz inozemne banke – to svakako napomenite kod narudžbe pa ćete zaprimiti ponudu sa SWIFT brojem i deviznim računom na koji možete izvršiti uplatu.

Što ako se moja narudžba ošteti u dostavi?

Pošto imamo vrlo razrađen sistem zaštitnog pakiranja, vrlo se rijetko desi da se neka od narudžbi u procesu isporuke ošteti. Međutim ukoliko se to i desi – odmah nas kontaktirajte – jer mi vam garantiramo izradu i dostavu zamjenskog artikla o našem trošku!